Жилищна сграда

УЛ. КАРЛОВСКА 37, ПЛОВДИВ

Жилищна сграда

Многофамилна жилищна сграда с подземен паркинг, надземни гаражи и 5 жилищни етажа в гр. Пловдив по плана на Пета градска част, находящ на ул. Карловска от източната и страна.
Подходът към жилищната сграда е от към улицата. Покрай северния калкан е предвиден проход за пешеходци и автомобили. По средата на прохода в посока юг е разположен основния подход на жилищната сграда.

На партерно ниво са разположени 6бр. гаражи и едно паркомясто с подходи съответно от към ул. Карловска и от към вътрешмия двор.
В подземното ниво е разположен подземен гараж с паркоместа за автомобили и складове.
За всички бъдещи собственици на апартаменти са предвидени гаражи и паркоместа за автомобили съответно на партерно ниво и в подземния гараж като общия им брой отговаря на броя на апартаментите.

На кота +2,50, кота +5,26 и кота +8,02 са типови и на тези нива са разположение по 3бр. апартаменти (два с една спалня и един с две спални). Разликата между разпределенията на кота +2,50 и останалите два над него са в издатините на сградата.
На третото жилищно ниво, съответно на кота +8,02 в зоната на калкана от север от към западната страна се обособява по-обширна открита тераса към съответния апартамент.

На следващото жилищно ниво, което се явява на кота +10,78 са разположени два броя апартаменти. Един с една спалня и един с две спални. На апартамента от север се обособява обширна открита тераса. Предвидено е разполагането на стоманобетонна пергола с цел предпазване на долното ниво, както и обособяване на релаксираща зона с прекрасен изглед на изток и запад.

На последното жилищно ниво съвпадащо с кота +13,54 са обособени два броя апартаменти с по една спалня. На всички апартаменти дневните им зони като дневна, трапезария и кухненски бокс са решени като еднопространствени помещения.

разпределение на СУТЕРЕН подземен ПАРКИНГ

продаден

паркомясто № 7

продаден

паркомясто № 9

разпределение на ЕТАЖ 1
ГАРАЖИ

продава се

ГАРАЖ № 1

продаден

ГАРАЖ № 2

продава се

ГАРАЖ № 5

продава се

ГАРАЖ № 6

продава се

ПАРКОМЯСТО № 1

разпределение на ЕТАЖ 2

Първи жилищен етаж

продаден

апартамент № 1

продаден

АПАРТАМЕНТ № 2

продаден

АПАРТАМЕНТ № 3

разпределение на ЕТАЖ 3

втори ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ

продаден

апартамент №4

продаден

апартамент № 5

продаден

апартамент № 6

разпределение на етаж 4

продаден

Апартамент №7

продаден

АПАРТАМЕНТ № 8

продаден

АПАРТАМЕНТ № 9

разпределение на ЕТАЖ 5

продаден

АПАРТАМЕНТ № 10

продаден

АПАРТАМЕНТ № 11

разпределение на ЕТАЖ 6

продаден

АПАРТАМЕНТ № 12

продаден

АПАРТАМЕН № 13