ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

ВиК работи, Електроинсталации, Топлоизолации, Бояджийски, Облицовъчни…

ВиК работи

Предлагаме водопроводни, канализационни, отоплителни и вентилационни услуги от високо квалифицирани майстори. Изграждане на ВиК и ОВИ инсталации на новостроящи се обекти с висококачествени материали на изгодни цени. Поддръжка и ремонт на изградени ВиК и ОВИ инсталации в блокове, къщи, офиси, апартаменти, магазини, заведения, предприятия, хотели и др. по индивидуален проект или по желание на клиента.

Електроинсталации

Предлагаме вътрешно и външно осветление. Монтаж на електрически табла, смяна и ремонт на съществуващи ел.инсталации. Ремонт и поддръжка на изградени електроинсталации. Проектиране и осъществяване в зависимост от особеностите на сградата и архитектурния модел. Цялостно изграждане на електроинсталации в новопостроени сгради.

Хидроизолации и топлоизолации

Топлоизолацията намалява енергийните разходи. Подходяща е за ново строителство, както и при саниране на стари жилищни сгради.Предотвратява термомостовете и образуването на конденз и мухъл. Има отлични топлоизолационни качества. Предлагаме хидроизолация на покрив , хидроизолация на основи, хидроизолация на сутерен , хидроизолация на гаражи и др.

Бояджийски

Предлагаме мазилки, шпакловки, боядисване и др.

Облицовъчни

Каменни облицовки, фаянс, теракот